AgriCamp bvba neemt nieuwbouw in gebruik

Het AgriCamp-Team kan u met veel trots en enthousiasme melden dat we onze intrek hebben genomen in volledig nieuwe kantoor- en magazijnruimtes. Sinds de start van de bouwwerken in 2016 heeft onze site een ware metamorfose ondergaan, wat maakt dat we vandaag volledig operationeel zijn om onze klanten een nog betere service te kunnen geven.

Door de recente uitbreiding hebben we onze opslagcapaciteit gevoelig vergroot en voldoen onze gebouwen aan de strenge eisen omtrent duurzaamheid en milieuwetgeving. Door de voorziening van zonnepanelen zijn we bovendien zo goed als energieneutraal.

Met deze nieuwbouw is ook meteen de basis gelegd voor de verdere groei die we beogen. Belangrijk om weten is dat wij op dezelfde wijze blijven werken, zodat er voor u als klant, leverancier, relatie of partner niets veranderd. We zijn nog steeds te vinden op dezelfde locatie te Dessel, met een gemotiveerd team dat elke dag voor u klaar staat. U als klant staat centraal en “Samen zijn we Sterk in ‘t veld!”

Een officiële opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, met de gepaarde feestelijkheden, volgt in de loop van het nieuwe jaar.

Deel dit artikel

Ontvang onze tips en advies meteen in je mailbox

AgriCamp is expert in producten voor land- en tuinbouwsector. Ontvang telkens als eerste de nieuwste tips en advies over uw sector. Plaats hieronder uw e-mailadres en selecteer uw gewenste sector.