AgriCamp en Advanta zetten België in bloei!

Beste groenprofessional,

Wil je net als wij ook iets doen voor de vlinders en bijen?

Doe dan mee met onze veldbloemenactie.
In samenwerking met Advanta bezorgen we je gratis 100 gram van het bloemen-mengsel Honey Bee (zonder verdere aankoopverplichting).  Ruim voldoende voor het inzaaien van een mooie bloemenweide!  Hiermee zorg je niet alleen voor een ware bloemenexplosie vol kleur en geur in je leefomgeving maar bovendien bewijs je de natuur een zeer goede dienst!Vraag je gratis bloemenmengsel aanLink:       https://www.advantaseeds.be/gratis-bloemenmengsel/
Code:     stuifmeel

Uitbundige bloemenexplosie
Prachtige klaprozen en margrieten in de berm, een bloemenweide met duizendblad en blauwe korenbloem en een kleurig veldboeket van een braakliggend terrein? Dankzij de Advanta veldbloemenmengsels oogt alles plots stukken aantrekkelijker, komt de natuur terug in de stad. Veldbloemen kleuren telkens anders, ruiken lekker en zijn een belangrijke bron van pollen en nectar voor bijen, vlinders en andere insecten.

Snel, makkelijk, kostenefficiënt
Onze mengsels bevatten enkel bloemzaden en sterke, stressresistente planten die relatief lang tegen droogte kunnen en de concurrentie met onkruid makkelijk aangaan. Ze zijn ook onderhoudsvriendelijk en dus kostenefficiënt.

Alvast veel succes bij de inzaai van de bloemenweide en…

… laat de tuinen zoemen!

Deel dit artikel

Ontvang onze tips en advies meteen in je mailbox

AgriCamp is expert in producten voor land- en tuinbouwsector. Ontvang telkens als eerste de nieuwste tips en advies over uw sector. Plaats hieronder uw e-mailadres en selecteer uw gewenste sector.