Schadevergoeding Vlaams Rampenfonds aanvragen

Vele onder ons hebben dit jaar veel schade geleden door de slechte weersomstandigheden. Als u in aanmerking komt voor een tegemoetkoming bij het Vlaams Rampenfonds, kunt u uw aanvraag indienen tot 31 januari 2017. Bij deze willen we u, vanuit AgriCamp bvba, er dan ook aan herinneren dat u dit zo goed mogelijk en op tijd doet. Aanvragen die immers volledig zijn en die op het juiste tijdstip, in de juiste vorm en bij de correcte overheid worden ingediend, worden binnen redelijke termijn behandeld.

Om volledig te zijn, dient uw aanvraag te bestaan uit volgende documenten: Algemeen Formulier & Bijzonder Formulier D. Gebruik hiervoor enkel de officiële formulieren, die u kan krijgen bij uw gemeentebestuur of hier kan downloaden en afdrukken. Een gedetailleerde en samenvattende lijst van de desgevallend bij te voegen documenten kan u tevens hier vinden. Verstuur uw aanvraagformulieren, samen met de nodige bijlagen, in twee exemplaren op naar de dienst van het Vlaamse Rampenfonds. Doe dit bij voorkeur met een aangetekend schrijven, dit om eventuele betwistingen achteraf te vermijden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u moeite heeft met het samenstellen van uw dossier of met bijkomende vragen zit.

Met Vriendelijke Groeten

Het AgriCamp – Team

 

Deel dit artikel

Ontvang onze tips en advies meteen in je mailbox

AgriCamp is expert in producten voor land- en tuinbouwsector. Ontvang telkens als eerste de nieuwste tips en advies over uw sector. Plaats hieronder uw e-mailadres en selecteer uw gewenste sector.