SELKO-TMR ALS BROEIREMMER

Bescherm uw waardevol voer! 

Er komen warme zonnige dagen aan. Door dit warme weer en de hoge luchtvochtigheid wordt het voer aan het voerhek zeer snel warm. Dat is een herkenbaar probleem. Dieren vreten minder, de productie daalt en de weerstand komt onder druk te staan.

SELKO-TMR voorkomt broei aan het voerhek

TMR (Total Mixed Ration) is een combinatievoer van concentraat en ruwvoer gemengd in een mengvoerwagen. Selko-TMR verlengt de houdbaarheid van rantsoenen voor herkauwers. Het voer behoudt een goede smaak en de voedingswaarde blijft gewaarborgd. Herkauwers vertonen een constant voeropnamepatroon over de gehele dag. Dit leidt tot minder voerresten en verlaging van de arbeidsbehoefte.

Voordelen Selko-TMR:

-Behoud van voedingswaarde van de rantsoenen

-Verlenging van de houdbaarheid door remming van de gistfermentatie

-Voor een beter behoud van een goede smaak

-Hogere voeropname

Toepassing en verpakking

Voor een juiste conservering is 1,0 – 2,0 kg Selko-TMR per 1000 kg voer nodig. Een gelijkmatige vermenging van product en voer vereist een mengtijd van ongeveer 5 tot 7 minuten. Het gebruik van Selko-TMR wordt bepaald door de kwaliteit van de grondstoffen, de vochtigheid en de buitentemperatuur

Selko-TMR is een niet corrosieve vloeistof en is beschikbaar in verpakkingen van 1000kg en 225kg.

Deel dit artikel

Ontvang onze tips en advies meteen in je mailbox

AgriCamp is expert in producten voor land- en tuinbouwsector. Ontvang telkens als eerste de nieuwste tips en advies over uw sector. Plaats hieronder uw e-mailadres en selecteer uw gewenste sector.