Voorjaarsactie Bonsilage

Gebruik het suikeroverschot van je eerste grassnede

Het zal geen nieuws voor je zijn. De eerste grassnede heeft een hoog suikergehalte. Dit kan nare gevolgen hebben zoals broei bij het uitkuilen of koeien die ziek worden. Wist je dat je het suikeroverschot ook in je voordeel kan gebruiken? Zet dit overschot om in propyleenglycol en creëer ruwvoer met een gezonde energiebalans!

Inkuilmiddel loont altijd

Kuil je gras in met een inkuilmiddel van Bonsilage. De specifieke bacteriën in Bonsilage zetten het suikeroverschot om naar melkzuur. In een tweede fase zet het inkuilmiddel de extra geproduceerde melkzuur om in propyleenglycol. Door de juiste verhouding tussen melkzuur, azijnzuur en propyleenglycol creëer je ruwvoer met een gezonde energiebalans. Hiermee houd je je melkvee gezond. De vruchtbaarheid neemt toe en je koeien krijgen extra energie aan het begin van de lactatie. Die energie kunnen ze goed gebruiken!

Dit voorjaar haal je nog meer voordeel uit Bonsilage.

Tot en met 12 mei geldt er voor alle Bonsilage inkuilmiddelen: tien halen, negen betalen.

De actie geldt voor de producten: Bonsilage Fit gras, Bonsilage Plus, Bonsilage Forte, Bonsilage Fit mais, Bonsilage Mais, Bonsilage Speed mais, Bonsilage CCM. Combineren is mogelijk, minimaal vijf eenheden per product. De actie loopt tot en met vrijdag 12 mei 2023. Retourneren is niet mogelijk.

RAADPLEEG HIER DE PRODUCTFOLDER

 

Deel dit artikel

Ontvang onze tips en advies meteen in je mailbox

AgriCamp is expert in producten voor land- en tuinbouwsector. Ontvang telkens als eerste de nieuwste tips en advies over uw sector. Plaats hieronder uw e-mailadres en selecteer uw gewenste sector.