Bodemverbeteraars

Bodemverbeterende middelen worden toegevoegd aan bodems met de bedoeling de fysische en/of chemische en/of biologische eigenschappen van de bodem te verbeteren. De belangrijkste groep van bodemverbeterende middelen is de groep van organische (organo-minerale) bodemverbeteraars. Deze zorgen voor de aanvoer van organisch materiaal, dat in de bodem door micro-organismen wordt omgezet tot humus. Naast organisch materiaal kunnen ook voedende bestandsdelen of activerende organismen zoals bacteriën, schimmels en gisten worden toegevoegd.

Besteedt voldoende aandacht aan de bodemstructuur. Overleg daarom samen met uw adviseur hoe u met de juiste producten aan een (organische) bodemverbetering doet. Breng uw bodem tot leven!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????